Jeg skal med på lejr

Hvad laver man egentlig på en ferielejr? Tja… det spørger du nok dig selv om, hvis du altså ikke har været med på lejr før.

Men én ting er i hvert fald stensikkert: Man keder sig ikke! Det får du nemlig slet ikke tid til. Der sker simpelthen SÅ meget på en ferielejr, at du helt glemmer hvordan man keder sig.
Allerede fra den første dag på lejren, bliver der gang i den. Du skal både lære din puttegruppe og din spisegruppe at kende. Puttegruppen er de børn, som du deler soverum med. Spisegruppen er de børn og voksne, som du sidder sammen med når vi skal spise.
Som du måske kan regne ud, så bliver du ikke den eneste på ferielejren… Faktisk bliver I 60 børn!
Der er selvfølgelig også en masse voksne, som kan holde jer i ørerne 😉 Så alt i alt bliver vi over 90 børn og voksne på ferielejren!

En dag på ferielejren begynder med at de voksne, som hører til din puttegruppe, kommer og vækker jer. Det sker omkring kl. 7.30! Så er der morgenmad, og herefter begynder dagens aktiviteter. Aktiviteterne kan være alt muligt! Det kan være vi skal på o-løb, eller på skovtur. Det kan også være, vi skal bygge en by, eller måske lege med vand. Kan du lide at tegne og male, så kan man også det. Vi kan alt muligt på en ferielejr – og vi gør det!

Men hvad vi skal lave på lejren i år, det er en hemmelighed, som du først får at vide, når vi kommer på lejr.
I løbet af lejren skal vi på et par udflugter. Den ene går til Fårup Sommerland, hvor vi skal være en hel dag. Du kender måske allerede Fårup Sommerland, men hvis du ikke gør, så har du helt bestemt noget at glæde dig til 🙂
Den anden udflugt går til enten en svømmehal eller et badeland. Vi ved ikke endnu, hvor turen går hen, men sikkert er det, at du bliver våd af det.
En ferielejr skal selvfølgelig sluttes af med manér. Så den sidste aften pynter vi op til fest med kulørte lamper og høj musik.
Når du bliver meldt til ferielejren modtager du et brev fra lejrens koordinator Christina. Heri står en masse om hvad du skal have med på lejren – foruden en bunke andre praktiske informationer.